Bladerdeegtaartje met gewokte groenten
|
Bouillabaisse à la Marseillaise
|
Cannelloni met zalmforel en spinazie
|
Eendenlevertorentje met pompoenchutney
|
Fazantfilet met banaankroketjes
|
Gebakken visfilet met zuiders korstje
|
Gegrilde Sint-Jacobsvruchten met asperges
|
Gemarineerde rauwe zalm met hoppescheuten
|
Gewokte mosselen met gember en kokos
|
Herfstslaatje en hertengoulash met boschampignons
|
Lenteslaatje met asperges en maatjes
|
Paling in ‘t groen
|
Paling met rode wijn en Gandaham
|
Paling Provençale
|
Pangasiusfilet met gerookte zalm
|
Pasta met paddenstoelen en gerookte zalm
|
Pastei van wild konijn met zijn confituren
|
Rivierpaling met Rodenbach en tuinkruiden
|
Salade folle met gebakken scampi’s
|
Sint- jacobsvruchten op een bedje van zuiderse groenten
|